vízilabda-bajnokság

2020.02.21. 20:32

Fontos pontokért száll vízbe az AVUS

Az OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó előtti fordulójában szombaton (18.00) az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a VasasPlaket vendége lesz.

Pum András

Csakúgy, mint a legutóbbi fordulóban, ezúttal is közvetlen riválissal játszanak az aligátorok. Matajsz Márk csapata egy hete fontos győzelmet (13-11) aratott a Kaposvár ellen. Szombaton pedig az előtte egy hellyel, a hatodik pozícióban tanyázó Vasas vendége lesz az AVUS. Mivel az már eldőlt, hogy mindkét gárda az alsóházban kezdi majd a középszakaszt, s mert viszik magukkal az egymás elleni eredményeket, fontos találkozó vár rájuk. Ősszel 10-10-es döntetlenre végeztek.

– Nem lesz könnyű mérkőzés, a Komjádi uszodában sosem egyszerű játszani – mondta Matajsz Márk, az aligátorok edzője. – Ráadásul a Vasas jó formában van, legutóbb nyert Szentesen. Rutinos kerete jó játékosokból áll – említhetem a korábbi olimpiai bajnok Slobodan Nikicet, a magyar válogatottban szerepelt Török Bélát vagy éppen Hegedűs Gábort. A meccs esélyese a Vasas, az angyalföldi együttest nyomja a tét. Ám mi is jó formában vagyunk, felszabadult, jó játékot várok a fiúktól. Minden egyes pontnak nagy jelentősége lehet. Teljes kerettel utazunk a fővárosba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában