A Csákvárt verték

2020.02.02. 19:55

Tovább menetel a CVSE

Akadtak szorosabb pillanatok is a mérkőzésen, de összességében magabiztosan gyűjtötte be újabb győzelmét a CVSE- Swietelsky-Jufa Hotels extraligás asztalitenisz-csapata a Csákvár otthonában.

Horváth Erika

Kriston Dániel játszmát sem vesztett

Fotó: Unger Tamás

Aquital Csákvár FC–CVSE- Swietelsky-Jufa Hotels 6-1. – Csákvár, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés.

Páros: Varga, Éliás–Fazekas, Szita 0:3 (-4, -8, -6) (0-1). Egyéni: Hoffmann–Szita 1:3 (-8, -6, 9, -14), Éliás–Fazekas 1:3 (-4, -6, 9, -4), Varga–Kriston 0:3 (-3, -7, -8), Hoffmann–Fazekas 2:3 (9, -11, 8, -7, -6), Varga–Szita 3:0 – játék nélkül, Éliás–Kriston 0:3 (-10, -2, -14).

A tíz győzelemmel, egy vereséggel a tabella második helyén álló CVSE 11. győzelmére készült a hetedik Csákvár otthonában. A papírforma szerint könnyen nyert a celliek párosa. Az első egyéni meccsén Szita Márton jobb lábát fájlalta, ápolásra szorult, de végül lejátszotta a hazaiak első számú játékosa, Hoffmann elleni találkozót. És nyert is, igaz, az utolsó két szettben már szorosabb küzdelemben. Fazekas és Kriston győzelmével már 4-0-ra ment a Celldömölk.

Kriston Dániel játszmát sem
vesztett

Ezután igencsak megküzdött egymással a két rutinos rivális, Fazekas Péter és Hoffmann Tamás, de a döntő játszmát már ellentmondást nem tűrően zárta le a celliek asztaliteniszezője. Kriston Dánielnek három játszma is elég volt Éliás ellen, de az elsőben és a harmadikban csak szoros csatában kerekedett felül. A találkozó egyetlen celli veresége Szita Márton nevéhez fűződött, aki lábát kímélendő, feladta a Varga elleni meccsét.

Összességében magabiztosan nyert a CVSE. Győzött: Fazekas 2, Kriston 2, Szita 1, Fazekas–Szita páros, illetve Varga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában