Háziversenyt tartottak a futóklubosok

2020.06.02. 19:40

A rossz idő ellenére is rótták a köröket a szombathelyiek

Vasárnap rendezte a Szombathelyi Futóklub a Téli Kupa elnevezésű háromfordulós versenysorozatának utolsó körét.

Pum András

A Szombathelyi Futóklub SE az eredeti tervek szerint január, február és március utolsó napján tartotta volna háromfordulós, Téli Kupa elnevezésű háziversenyét. Ám csak a januári és februári viadalt sikerült megrendezniük, a koronavírus-járvány miatt a márciusit már nem. Ezt a fordulót pótolták vasárnap a Sugár úti futópályán.

A viadalon valamennyi versenyző egy órát futott, és ezen idő alatt minél nagyobb távot, több kilométert kellett teljesítenie. Bár az időjárás nem fogadta kegyeibe a futókat, a barátságtalan szeles, esős időben kellett a köröket róni, de a hangulatra ennek ellenére nem lehetett panasz. A versenyzők pedig később sem pihentek, hiszen pünkösd másnapján már Gencsapáti irányába tartottak közös futóedzést.

 

A háromfordulós Téli Kupa végeredménye. Férfiak, 30–41 év: 1. Sági Balázs, 2. Rácz Attila. 42+: 1. Farda Zsolt, 2. Horváth Árpád, 3. Takács Péter. Nők, 35–40: 1. Bujdosó Elvira, 2. Osvald Mária. 41–45: 1. Takács Annamária, 2. Nátkai Györgyi, 3. Bonczné Mészáros Edit, 4. Horváthné Kruczler Zsanett. 46–50: 1. Osztrosits Krisztina, 2. Nagy Erika, 3. Vari Orsolya, 4. Kaposi Anikó. 60+: 1. Jákli Magdolna, 2. Ersing Klára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában