Labdarúgás

2020.06.30. 07:00

Alakul a Szombathelyi Haladás felkészülési programja

Alakul a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának programja. A vasiak a tervek szerint hat edzőmérkőzést vívnak a bajnoki rajtig.

Pum András

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Közel két hete edz keményen az Illés Akadémián a Mátyus János vezette Szombathelyi Haladás. A vasiak persze nemcsak tréningeznek, hanem hamarosan felkészülési mérkőzéseket is vívnak az NB II. augusztus 2-i bajnoki rajtjáig. A Haladás vezetése egyelőre öt edzőmérkőzést kötött le, a bajnoki főpróbára pedig még ellenfelet keres a zöld-fehér gárda.

Jancsóék első edzőmeccsüket július 8-án a Balaton partján, Siófokon vívják. A vasiak korábban kilenc játékosukkal szerződést hosszabbítottak, három akadémistával profi szerződést kötöttek, és leigazolták Csilus Tamást Siófokról, valamint Simon Andrást az ETO FC Győrtől. Egy távozójuk van: Jagodics Márk az NB I. negyedik helyén záró Mezőkövesdre szerződött.

A Szombathelyi Haladás nyári programja. Július 8. (még nincs kezdési időpont): Siófok (NB II.)–Haladás. 11. 17.30: Vép (megyei I. osztály)–Haladás. 15. (még nincs kezdési időpont): Ménfőcsanak (NB III.)–Haladás. 18. (még nincs kezdési időpont): Mosonmagyaróvár (NB III.)–Haladás. 22. (még nincs kezdési időpont): Gyirmót (NB II.)–Haladás. 25 vagy 26: még nincs ellenfél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában