Labdarúgás

2020.06.08. 17:35

Távozhat jelenlegi csapatától az NB I. Szombathelyen nevelkedett gólkirályjelöltje

Radó András szerződése hamarosan lejár Zalaegerszegen.

vaol.hu, nso.hu

Fotó: Zalai Hírlap/Pezzetta Umberto

A Nemzeti Sport Online információi szerint a Vasasnál folytatódhat az a munka, amit a télen a klub új vezetősége megkezdett. Ennek egyik jele volt, hogy az angyalföldiek szerződtették az NB I-es góllövőlista akkori éllovasát, az Újpestben ősszel nyolc gólig jutó Feczesin Róbertet. A sportportál úgy tudja, hogy a csatársorba a következő nagy erősítés az első osztály góllövőlistájának jelenlegi éllovasa, a zalaegerszegi Radó András lehet.

A ZTE-ben 27 bajnokin 12 gólt elérő támadónak a nyáron lejár a szerződése Zalaegerszegen, így már meg is kezdhették vele az egyeztetéseket a kérők, a hírek szerint külföldről is érdeklődnek iránta. Radó András Szombathelyen, az Illés Akadémián nevelkedett, és mindössze 18 évesen, a Haladás színeiben mutatkozott be az élvonalban. Négy éven keresztül szolgálta a zöld-fehéreket, mielőtt 2015-ben a Ferencvároshoz igazolt volna.

Távozására még inkább több lesz az esély, amennyiben a jelenleg a kiesés elkerülése ellen küzdő kék-fehéreknek nem sikerül biztosítani a bennmaradást az élvonalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában