Tenisz

2020.08.23. 19:34

Tihanyi jó formában

Szép eredményekkel hangolt a hamarosan kezdődő versenyszezonra a kőszegi, de az osztrák Sport Hotel Kurz Oberpullendorf színeiben teniszező Tihanyi Luca.

Tóth Gábor

Tihanyi Luca sikert sikerre halmoz

Fotó: Tihanyi Roland

A mindössze 15 esztendős tehetség két versenyen is ütőt fogott Ausztriában. Az U18- as korosztály számára kiírt versenynek Purgstall adott otthont. A Jugendcircuit elnevezésű egyéni erőpróbát Tihanyi Luca biztosan nyerte. Majd Enzesfelden rendezték a Tennisoutlet Thropy nyílt nevezéses, felnőtt egyes erőpróbát, amelyet Tihanyi Luca szintén megnyert. Mindkét tornán hét teniszezőt utasított maga mögé.

Tihanyi Luca sikert sikerre halmoz Fotó: Tihanyi Roland

– E két eredmény bizakodásra ad okot az osztrák U15- ös tartományi csapatbajnokság döntője előtt, a fi náléban egyébként esélyesként lép pályára osztrák partnerével – fogalmazott Tihanyi Tibor, Luca nagyapja, egyben edzője. – De hamarosan rajtol az osztrák országos korosztályos csapatbajnokság is – ahol a tavalyi 4. helyezés után idén az aranyérem a cél. És természetesen a különböző hazai kiírásokban is komoly eredmények reményében állunk rajthoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában