A Magyar Atlétikáért bronzfokozat

2020.09.15. 07:00

Vas megyei szakemberek munkáját is elismerték a MASZ-ban

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) rendkívüli közgyűlésén Vas megyei szakemberek munkáját is elismerték.

Horváth Erika

A Dobó SE-sek a közgyűlésen, középen a három kitüntetett. Balról: Forrás Sándor, Németh Zsolt, P. Holl Jenő, Németh László, Horváth Vilmos

Fotó: Dobó SE

A MASZ 2020. évi kitüntetettjei között négy Vas megyeit találunk. Dicsérő oklevélben ketten részesültek. Horváth Tibor – aki nélkül immár négy évtizede elképzelhetetlen a megyében atlétikai verseny – igényes, pontos időmérő munkáját ismerték el ily módon.

A Dobó SE-sek a közgyűlésen, középen a három kitüntetett. Balról: Forrás Sándor, Németh Zsolt, P. Holl Jenő, Németh László, Horváth Vilmos
Fotó: Dobó SE

A Szombathelyi Dobó SE elnökségi tagjának, P. Holl Jenőnek pedig elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a szombathelyi dobócentrum az évek során világszínvonalúvá fejlődött. Szívügye a szombathelyi dobóatlétika, mindig lehet rá számítani.

A Magyar Atlétikáért bronz fokozatát kapta Németh László és Németh Zsolt. A testvérpár a szombathelyi Németh Pál Dobóakadémián viszi tovább édesapjuk szellemiségét. Tanítványaik nemzetközileg is rendkívül sikeresek, számos felnőtt és korosztályos világversenyes helyezés, érem – köztük már egy olimpiai arany is – jelzi eredményes munkájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában