Kézilabda

2020.11.10. 19:32

Biztos büki diadal

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság 7. fordulójának megyei rangadóján a Bük biztosan verte a Student Comfort gárdáját.

Tóth Gábor

A büki Baranyai Enikő négy gólt tett a közösbe

Fotó: Cseh Gábor

Büki TK–Student Comfort Sport Kft. 43-34 (19-17). – Bük, zárt kapuk mögött, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Gilitsch, Székely.

Bük: Szalai N. – Baranyai 4, Cseledi 6, Szabó D. 15, Szabó R. 1, Szuhogyi 6, Tóth V.. Csere: Szűcs (kapus), Dobos, Megyeri, Schuszter 4, Szabó N. 2, Tamási 4, Szekér 1. Edző: Bölöni Roland.

Student: Tállai – Kozma, Bíró D. 12, Zsemberi 7, Kulcsár 8, Szabó N., Málovics 1. Csere: Keszei, Pődör P. 1, Nagy-Máró, Prédl, Szlukovényi 3, Kondákor 1, Kovács V., 1. Edző: Skoda Bence.

A büki Baranyai Enikő négy gólt tett a közösbe
Fotó: Cseh Gábor

A megyei rangadón az első félidő szorosan alakult. A hazai csapat védekezése nem működött, és a kapusteljesítmény sem ütötte meg az elvárható szintet. Támadásban viszont eredményesek voltak a bükiek, igaz, a legtöbb hazai találatra a vendégeknek volt válaszuk – kétgólos hazai előnyt mutatott a szünetben az eredményjelző. Fordulás után a Student elkészülni látszott az erejével. A hazaiak ekkor már jobban védekeztek, a támadásaikban volt dinamika, egyre nőtt a csapatok között a különbség. Olyannyira, hogy hazai oldalon az utolsó percekben mindenki játéklehetőséget kapott. Második félidei játéka alapján magabiztosan gyűjtötte be a két pontot a Bük.

Bölöni Roland: Gratulálok a magabiztos győzelemhez a csapatomnak, az eredmény a vendégekre nézve hízelgő.

Skoda Bence: Idegenben 34 gólt lőni jó teljesítmény, de a 43 kapott gól mutatja, hogy védekezésben és a kapuban is sokat hibáztunk.

A Győri Audi ETO KC U22–Körmendi DMTE- és a Sárvárfürdő Kinizsi–Celldömölki VSE-Vulkánfürdő-mérkőzés elmaradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában