verseny

2020.11.27. 19:00

Regionális mezei futás

A Szombathelyi Sportiskola (SzoSI) nyerte a Sport XXI. regionális mezeifutó-bajnokság U13-as és U11-es csapatversenyét is.

Horváth Erika

Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Forrás: Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A csaknem 700 méteres körpályát a Városi Sportcentrum melletti sík területen jelölték ki. A regionális versenyen a házigazda Zalaszám-ZAC mellett két szombathelyi egyesület, a SzoSI és a SZoESE indította versenyzőit. Mindkét korosztályban a csapatversenyben a SzoSI bizonyult a legjobbnak. A sportiskolások közül kiemelkedtek a kőszegi fiatalok, akiket Gérnyiné Prácser Kinga és Szalay Miklós készített fel. Egyéniben két SZoESE-s versenyző is felállhatott a dobogó tetejére, csapatban az U13-asoknál harmadik, az U11-eseknél második lett a SZoESE.

Vas megye egyéni dobogósai. U13, fiú: 3. Marton Olivér (SzoSI). Lány: 1. Pápai Nerina, 2. Horváth Anna, 3. Szabó Tamara (mindhárom SzoSI). U11, fiú: 1. Kovács Olivér (SZoESE), 2. Róth Ármin (SzoSI). Lány: 1. Havasi Dorina (SzoESE), 2. Gergye Liliána (SzoSI), 3. Pilling Alexandra (SZoESE).

(Kiemelt képünk: A Szombathelyi Sportiskola első helyezett csapatai)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában