Eredmények

2020.12.28. 19:46

Remekül teljesítettek az év végi korosztályos országos versenyeken a Haladás VSE ifjú dzsúdósai

Tóth Gábor

Fotó: VN/HVSE

Október 31-én Győr, az Olimpiai Sport Park adott otthont a serdülő B (-13 év) dzsúdósok magyar bajnokságának. Gadó Dominik (36 kg) a nyolcfős mezőnyben értékes bronz­éremmel zárt.

November 7-én Egerben rendezték a diák A (-12 év) és diák B (-11 év) korcsoportok országos bajnokságát. A diák B mezőnyében Dercsár-Kovács Mátyás (41 kg) ötödik lett 14 versenyző közül. Szintén ötödikként végzett a diák A korosztály hétfős mezőnyében Gadó Dominik (38 kg). November 15-én ismét Győr volt a házigazda, az Olimpiai Sport Parkban ezúttal a diák C (-10 év) korosztály országos bajnokságát bonyolították le. Kiss Zétény (36 kg) nagy formában versenyzett, négy győzelmet aratott a 15 versenyzőt felvonultató mezőnyben, magyar bajnok lett.

– Örülök, hogy a koronavírus-járvány ellenére sikerült megrendezni az év végi korosztályos bajnokságokat – jelezte Antoni Zoltán, a Haladás VSE cselgáncsszakosztályának vezetője, edzője. – Az egészségügyi helyzet miatt szokatlan, nehéz volt a felkészülésünk, de a srácok remekül álltak hozzá a munkához, és a versenyeken is kitettek magukért. Maximálisan elégedett vagyok sportolóink teljesítményével, eredményével – gratulálok a fiúknak!

Kiemelt képünkön: Kiss Zétény korosztályos magyar bajnok lett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában