Pótlás

2021.02.02. 18:06

Sárvár–Celldömölk női kézirangadó

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság 7. fordulójából elmaradt mérkőzés pótlásán a Sárvár biztosan nyert megyei rangadót a Celldömölk ellen.

Tóth Gábor

Sárvári kinizsi-Celldömölk , kézilabda, 20210130, ut, Sárvár, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Sárvárfürdő Kinizsi–Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő 33-26 (20-12). Sárvár, zárt kapuk mögött, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Gál, Ludvig.

Sárvár: Jurik – Vajda 5/1, Jenőfi 8, Gerencsér, Doncsecz 3, Barcza 9/2, Szemes 5. Csere: Varga Á. (kapus), Cser 2, Soós R., Nyári 1, Farkas L., Horváth E., Dávid V., Viganó, Szekeres. Edző: Pupp Adél.

CVSE: Tömő – Szomorkovits L. 7/2, Szomorkovits A. 5, Freiberger 4, Szecsődi 7, Füzfa, Győrffy 3. Csere: Balogh (kapus), Geiger, Barabás, Németh E., Marton, Buzás, Pup. Edző: Salamonné Csótár Adrienn.

Mindkét csapat sok hibával kezdett, a vendégek szerezték meg az első gólt. Ezt követően azonban a hazaiak pontosítottak a játékukon, jól védekeztek, és kihasználva gyorsaságukat az 5. percben már 4-1-re vezettek. Sokáig fej fej mellett haladt a két vasi alakulat, ám a félidő hajrájában a Sárvár egy 7-0-s sorozattal gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. A második játékrészben a hazaiak már csak arra ügyeltek, hogy tartsák előnyüket, s végül magabiztosan nyertek.

 

Pupp Adél: Örülök, hogy ezzel az utolsó őszről elhalasztott meccsünket is lejátszottuk, annak pedig még inkább, hogy magabiztosan gyűjtöttük be a két pontot. Két hét múlva pedig kezdjük a tavaszi szezont.

Salamonné Csótár Adrienn: Játékunkon érződött a három hónapos meccshiány. A szokásos edzőmérkőzések is elmaradtak felkészülésünkben, ráadásul több játékosunk hiányzik a pandémia miatt. Ezek ellenére több játékelemmel, megoldással is elégedett voltam a mérkőzés egyes időszakaiban. De bántó a végére kialakult különbség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában