Három érem, három egyéni csúcs

2021.05.29. 09:00

Súlyemelő országos bajnokságon jártak a veterán körmendi sportolók

Remek eredményekkel tértek haza a masters korosztály számára kiírt országos súlyemelő-bajnokságról a Körmend Impulzus SE sportolói.

Tóth Gábor

Fotó: Szendi Péter

Budapest adott otthont az idei masters súlyemelő magyar bajnokságnak. A mezőnyben ott volt a Körmend Impulzus SE három sportolója – mind a hárman aranyéremmel tértek haza, mindhárman egyéni csúcsot javítottak.

Pungor Gábor (50+, 81 kg) 60 kilót szakított, 82 kg-ot lökött, az összetett 142 kg bajnoki címet ért. Molnár Csaba (45+, 61 kg) szakításban 55, lökésben 76 kilóig jutott, az összetett 131 kg-nál nem volt jobb teljesítmény korcsoportjában, súlycsoportjában. Fábián Tamás (45+, 81 kg) 79 kilóval szakított, 100 kilóval lökött, a 179 kg-os összteljesítménnyel bajnok lett.

– A három bajnoki cím, a három egyéni csúcs önmagáért beszél, elégedett vagyok a fiúk teljesítményével – értékel Szollár János, a Körmend Impulzus SE elnöke, edzője. – Az egészségügyi korlátozások miatt hosszú idő után vehettünk részt ismét versenyen, hosszú felkészülés van mögöttünk – mindenki ki volt már éhezve egy rangos erőpróbára. Örülök, hogy ilyen szépen sikerült nyitnunk az idei szezont.

Kiemelt képünkön: A Körmend Impulzus SE eredményes – és rutinos – csapata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában