Labdarúgás

2021.07.20. 20:20

Magyar Kupa: öt vasi csapat szerepel a főtáblán

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa országos főtáblájának a sorsolását – nehéz ellenfeleket kapott az öt Vas megyei csapat.

Tóth Gábor

Szakasics Balázs (szemből) és a Körmend VSE a Mosonmagyaróvár ellen teheti próbára a tudását

Fotó: Unger Tamás

A Magyar Kupa országos főtábláján az első két fordulóban az NB I-es és az NB II-es klubok még nem vesznek részt – így az első körben 128 csapat lesz érdekelt, a másodikban pedig 64. Az első forduló mérkőzéseit augusztus 7–8-án rendezik meg, egymeccses párharcok várnak a csapatokra.

Szakasics Balázs (szemből) és a Körmend VSE a Mosonmagyaróvár ellen teheti próbára a tudását
Fotó: Unger Tamás

Amennyiben a rendes játék idő döntetlennel zárul, akkor következik a 2x15 perces hoszszabbítás. Majd ha szükséges, akkor a büntetőpárbaj. Öt Vas megyei csapat verekedte fel magát a főtáblára, mindegyikükre nehéz mérkőzés vár – a Körmend VSE és a Táplán például NB III-as ellenfelet kapott.

A Vas megyei csapatok főtáblás párosítása: Tutitextil Körmend VSE (megyei II.)–Credobus Mosonmagyaróvár (NB III), Tanakajd TC (megyei II.)–Balatonalmádi SE (megyei I.), Technoroll Teskánd KSE (megyei I.)–Sárvár FC (megyei I.), Táplán SE (megyei I.)–Tatabányai SC (NB III.), Haladás VSE-Zanat (megyei I.)–Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak (megyei I.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában