asztalitenisz

2021.07.12. 18:20

Szombathelyen edzettek a válogatottak

Az elmúlt héten a Szombathelyi Asztalitenisz csarnokban készült a magyar serdülő és ifjúsági asztalitenisz-válogatott.

Pum András

A magyar serdülő és ifjúsági asztalitenisz-válogatott július 18-24-ig a horvátországi Varazsdon sorra kerülő Európa-bajnokságon vesz részt. A felkészülés hajrájához érve az elmúlt héten – Szarka Tibor, a Szombathelyi Ak-Sportiskola elnökének meghívására – a Szombathelyi Asztalitenisz csarnokban edzettek a fiatalok.

– Tökéletes körülmények vártak minket Szombathelyen, bármely klub megirigyelhetné a feltételeket – jelezte Pázsy

Ferenc, a serdülők szövetségi kapitánya. – Minden egy helyen volt – a szállás, az étkezés – szinte ki sem kellett mozdulnunk, Szarka Tibor pedig nagyon sokat segített nekünk. Csapatom keretét Vörös Botond, Varga Botond és Cseri Dániel, valamint az ifikkel készülő Szántósi Dávid és Lei Balázs alkotja. Ami a szombathelyi fiatalokat illeti, U11-től van rálátásom az országban a játékosokra, tudom,

hogy a SZAK-ban sok tehetséges gyerek asztaliteniszezik.

Kiemelkedik Gergely Márk, aki a közelmúltban a cseh nyílt bajnokságon első lett. Nagy tehetség, sokra képes, jó kezekben van Szombathelyen, és mi is próbáljuk csiszolni a tudását, kéthetente jön Budapestre a korosztályos válogatottal gyakorolni. Szóval jól éreztük magunkat itt, lehet, hogy a későbbiekben visszatérünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában