eredmények

2021.07.15. 07:00

Véget ért a Rotto Kupa kispályás torna Szalafőn

Az öregfiúknál zalaegerszegi, míg az old boys kategóriában ajkai siker született a Rotto Kupa őrségi kispályás labdarúgótornán.

Pum András

Fotó: VN/Törő Miklós

Múlt szombaton az öregfiúk (35+) és az old boys (44+) korosztály csapatai csaptak össze a hagyományos, évről évre nagy népszerűségnek örvendő Rotto Kupán. Az öregfiúknál nyolc, míg az old boysoknál 16 együttes nevezett. Előbbieknél a csapatokat két négyes csoportba osztották, a körmérkőzések, majd a keresztbe játszások után következtek a hely­osztók. A címvédő egerszegi csapat nagy csatában, de megérdemelten verte a döntőben szentgotthárdi riválisát. Az old boysoknál a 16 gárdát négy négyes csoportba osztották, az első két-két helyezett jutott tovább. A nyolc együttes egyenes kieséses rendszerben folytatta a meccseket, a fináléban a korábbi többszörös győztes Ajka diadalmaskodott.

28. Rotto-Szkíta Sport Ku­pa, öregfiúk torna. 1. Ildikó Méteráru – Zalaegerszeg, 2. HTCM Ltd. – Szentgotthárd (Sály Frigyes, Dobos Gábor, Tóth Tamás, Tamaskó Tamás, Bartakovics Gábor, Kovács Imre, Kovács Péter, Szabó György, Ács Levente, Papp Zoltán), 3. Job & Career – Zalaegerszeg, 4. Sibaris – Sárvár (Sánta Roland, Manganelli Attila, Pup Richárd, Horváth István, Vajda László, Tőke Péter, Subicz Gábor).

Különdíjasok. Gólkirály: Horváth István (Sibaris). Legjobb kapus: Papp Zoltán (HTCM Ltd.). Legjobb játékos: Varga László (Ildikó Méteráru). Legharcosabb csapat (In-Kal díj): Csákánydo­roszló.

28. Rotto-Cobra Sport Kupa, Old Boys torna. 1. Ajkai Bányász, 2. Farmervilág – Lenti, 3. Pro-To-Ko – Szentgotthárd (Mikos Károly, Kovács Csaba, Herczeg Ferenc, Tihanyi Attila, Volner Szilveszter, Németh Zoltán, Vajda László) és Halom Truck – Százhalombatta.

Különdíjasok. Gólkirály: Piri Ottó (Ajka). Legjobb kapus: Mikos Károly (Pro-To-Ko). Legjobb játékos: Boronyák Endre (Farmervilág). Legharcosabb csapat (In-Kal díj): Austrotherm-Leier – Győr.

– Az időjárás kegyes volt hozzánk, s több jó és színvonalas, izgalmas mérkőzést is hozott a viadal – mondta Törő Miklós fő szervező. – Nagy meglepetés nem volt a tornán, gyakorlatilag a papírforma érvényesült. Örömteli, hogy ezúttal is szép számmal jöttek korábbi rutinos, NB-s fut­ballisták.

Kiemelt képen: Az öregfiúk torna második helyezettje, a szentgotthárdi HTCM Ltd. csapata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában