Futsal

2021.09.30. 07:00

Az Aramist fogadja a HVSE

A férfi futsal NB I.-es labdarúgó-bajnokságban ma 19 órától pótolják a Haladás VSE 2. fordulóból elmaradt mérkőzését.

Sütő Dániel

Fotó: Unger Tamás

Alaposan megizzadtak Dróthék legutóbb hazai környezetben az Újpest ellen megnyert 4-3-ra végződő mérkőzésen, pihenésre azonban nincs ideje a Halinak, hiszen ma Szombathelyre látogat az Aramis. A budaörsiek négy mérkőzésükből kétszer diadalmaskodtak, kétszer vesztesen hagyták el a pályát. Az Aramis három pontra van lemaradva a HVSE-től, a tabella 6. pozíciójából várja az összecsapást. Dróthék zsinór­ban negyedik győzelmükre törnek, és amennyiben sikerrel járnak, pontszámban beérik a listavezetőt.

– Mindössze három napot tudtunk regenerálódni, de remélem, sikerül hamar felpörögnünk a számos rutinos magyar játékost felvonultató Aramis ellen. Egy olyan csapatról van szó, amely kiválóan műveli a futsalt, tehát a legjobb formánkat kell hozni – fogalmazott Juanra mester, a Haladás trénere. – Szerencsére egyedül csak Henrique-t kell nélkülöznöm. Nem lehet más célunk hazai pályán, csak a győzelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában