Küzdősport

2021.10.14. 07:00

Nagy formában, nagy menetelésben van a szombathelyi Homovics Boglárka

Szép eredményeket értek el a BECSA Alpok­alja Nemzetközi Küzdősport Gálán a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány harcosai.

Tóth Gábor

Fotó: VN/HHSA

A soproni erőpróbán hét versenyzővel vett részt a szombathelyi klub – Károlyi Horváth József (boksz), Horváth Marcell (K1), Homovics Boglárka (kick-box low-kick), Máté Bálint (K1), Iratosy Attila (boksz, K1), Hajba Marcell (K1), Kránitz Emília (K1 light) is győztesen hagyta el a szorítót. Szombathelyről még Szolyák Tibor versenyzői (Hobbisták SE) vettek részt az erőpróbán, és a szombathelyi Somogyi Bencét kell megemlíteni, aki profi bokszban nyert.

– Elégedett vagyok sportolóim teljesítményével, kemény felkészülés után utaztunk el Sopronba, ennek megfelelő eredmények születtek – jelezte Horváth Győző, a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány edzője, vezetője.

– Kiemelném Homovics Boglárkát, aki címmeccset nyert, begyűjtötte a junior WKF Pro Am International bajnoki övét – amit profi karrier előtt álló amatőr címmérkőzést jelent. Nagyot küzdött szerb ellenfelével, az első menetet még elvesztette, a másik kettőt viszont megnyerte. Bogi egyébként nagy menetelésben van, a nyáron WFL Európa-bajnok lett K1 lightban, megnyerte az Osztrák Opent kick-box light-contactban, az elmúlt hetekben pedig Németországban verte végig a nemzetközi ju­nior mezőnyt – ha így folytatja, szép jövő vár rá!

Kiemelt képünkön: Jobbról Horváth Győző, mellette Homovics Boglárka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában