Wing Tsun Kung Fu

2021.10.16. 07:00

Szemináriumot tartottak a kungfusok

Hosszabb megszakítást követően a vasi megyeszékhelyen tartották a Leung Ting Wing Tsun Kung Fu szemináriumot, ahol a tanulóknak lehetőségük volt fokozatvizsgákat is tenni.

Sütő Dániel

Fotó: VN/Takács Zoltán

A rendezvény foglalkozásait Si-Fu Máday Norbert 9. mesterfokozatú nagymester, kelet-európai főinstruktor vezette. Ez a szeminárium azért is fontos volt a Vas megyei Wing Tsun Kung Fu életében, mert hosszú ideje nem volt ehhez fogható alkalom a megyében. Az eseményen közel harmincan vettek részt, köztük szombathelyi, szentgotthárdi és soproni tanítványok is, hogy tanulhassanak a nagymestertől. A rendkívül magas színvonalú foglalkozásokon Si-Fu a Wing-Tsun Kung-Fu közelharci technikáit tanította a megjelenteknek.

A szemináriumok rendkívül fontosak a Leung Ting Wing Tsun Kung Fu iskolák életében, hiszen itt tudnak a tanulók vizsgákat tenni és érvényes fokozatokat szerezni. A szombathelyi, szentgotthárdi és soproni tanítványok közül is sokan vizsgáztak a magasabb fokozat megszerzéséért, amire szorgalmasan készültek a szemináriumot megelőzően, így nem meglepő módon mindenkinek sikerült a vizsgája. A rendezvény rengeteg új ismerettel, technikával és tapasztalattal tette gazdagabbá a résztvevőket.

Kiemelt képünkön: Si-Fu Máday Norbert 9. mesterfokozatú nagymester Takács Zoltánnal tartott bemutatót

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában