Alpok Adria Kupa

2021.10.25. 18:03

Szép eredmények a Gencsapáti KSE BMX-versenyzőitől

A Gencsapáti KSE BMX-versenyzői szép eredményekkel zárták az Alpok Adria Kupa nemzetközi sorozatot.

Tóth Gábor

Vincze Gergely (285) száguld az élen

Fotó: Gencsapáti KSE

A 16 állomásból álló – olasz, szlovén, osztrák és magyar kerékpárosokat felvonultató – 2021-es Alpok Adria Kupa nemzetközi versenysorozat Olaszországban ért véget a napokban – szezonbeli utolsó versenyen ott voltak voltak a Gencsapáti KSE BMX-esei is.

Gombos Misa (U9) egy 6. és egy 4. helyezést ért el. Gombos Bors (U9) begyűjtött egy ezüstérmet, Vincze Gergely (17+) pedig egy arany- és egy ezüstéremmel tért haza.

Vincze Gergely (285) száguld az élen
Fotó: Gencsapáti KSE

Összesített eredmények, U9: Gombos Misa 4., Gombos Bors 5. U11: Kocsis Bendegúz 7. 17+: Vincze Gergely 4. 30+ cruiser: Balogh Péter 2., Szabó Dániel 8. Az év végi díjátadón a legjobb nyolc versenyzőt díjazták korosztályonként, a 16 futamból a legjobb 14 futam eredménye számított a végelszámolásnál.

– Anyagi korlátaink miatt nem tudtunk részt venni az összes futamon, ezért is nagy eredmény, hogy több versenyzőnk a szűk élmezőnyben zárta a sorozatot – összegzett Vincze Gergely, a Gencsapáti KSE BMX-szakosztályának vezetője, edzője, versenyzője. – Gratulálok a fiúknak, alaposan megdolgoztak ezekért a szép eredményekért. Érdemes megjegyezni, hogy szeptember végén egyesületünk adott otthont az Alpok Adria Kupa 11. és 12. futamának – részvételi rekorddal, 132 nevezővel zajlott le az a hétvége. Köszönetet szeretnénk mondani a támogatóinknak és természetesen a szülőknek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában