női kézilabda

2021.11.16. 18:04

Idegenben verte a Sárvár a Büköt

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság nyolcadik fordulójában a nőknél idegenben verte a Sárvár a Büköt, kikapott az SZKKA és a Celldömölk. A férfiaknál Győrben vérzett el a SZoESE.

Sütő Dániel

Szemes Jázmin (labdával) három góllal járult hozzá a sárváriak sikeréhez

Fotó: Benkő Sándor

Büki TK–Sárvárfürdő Kinizsi SE 25-28 (9-14). Bük, 150 néző, NB II.-es kézilabda-mérkőzés, vezette: Ihász, Pápai.

Bük: Büki, Szűcs (kapusok), Szabó D. 5, Szabó N., Tóth 1, Gősi 8, Marton 3, Szabó R., Kelemen, Szekér, Megyeri, Tar-Pukler 8, Tamási. Edző: Baranyai Enikő.

Sárvár: Jurik – Vajda 4, Jenőfi 4, Barcza 7, Soós 2, Bognár 4, Szemes 3. Csere: Varga – Horváth I. 1, Gerencsér 2, Győrffy 1, Dávid, Farkas, Horváth E., Horváth D., Cser. Edző: Pupp Adél.

Izgalmas rangadót játszott a két csapat, kevés üresjárat volt a hatvan perc alatt. 4-4- es állásnál a vendégek zsinórban hét gólt lőttek, míg a Bük 14 percig nem talált a kapuba. A hazaiak küzdöttek, a vége előtt két perccel visszajöttek két gólra. Míg a Sárvár pontosan játszotta saját játékát, a BTK rengeteg ziccert hibázott, amely döntően befolyásolta a csata kimenetelét. A vendégek rászolgáltak a két pontra.

Szemes Jázmin (labdával) három góllal járult hozzá a sárváriak sikeréhez
Fotó: Benkő Sándor

Baranyai Enikő: – Gratulálok a Sárvárnak! Jól kihasználták a hibáinkat, melyekből ezen a meccsen nagyon sok volt. Nem tudtunk átlépni a saját árnyékunkon.

Pupp Adél: – Fegyelmezett és lelkes játékunk eredményre vezetett, több szempontból is fontos győzelmet arattunk egy jó erőkből álló Bük ellen.

Nemesvámos–Celldömölki VSE 46-19 (26-11). Nemesvámos, 30 néző, NB II.-es kézilabda-mérkőzés, vezette: Bazsó, Kertész.

CVSE: Tömő – Nyári 2, Szomorkovits 4, Doncsecz 2, Szecsődi 5, Bagics 1, Horváth. Csere: Balogh, Geiger 1, Győrvári, Marton, Pup 2, Szekeres 2, Füzfa. Edző: Salamonné Csótár Adrienn.

A mérkőzés első perceiben a hazaiak biztos vezetést szereztek, amit a mérkőzés folyamán tovább növeltek. A Celldömölk ezúttal nem tudta felvenni a ritmust sem támadásban, sem védekezésben az ellenfelével.

Mosonmagyaróvári KC– Szombathelyi KKA U22 39-31 (19-16). Mosonmagyaróvár, 50 néző, NB II.-es kézilabda-mérkőzés, vezette: Ritter, Sörös.

SZKKA: Németh Ja., Pados (kapusok), Káli 4, Török 11, Juhász 3, Németh Jú. 4, Vincze 1, Gombás 5, Rieger 1, Lékai 2. Edző: Skoda Bence.

A 28. percig szoros volt a meccs, ekkor azonban négy góllal tudott meglépni a hazai csapat. A különbség állandósult, majd az utolsó öt percben pedig tovább növelte előnyét a Mosonmagyaróvár, így magabiztosan nyert.

Agrofeed ETO UNI Győr U23–Szombathelyi Egyetemi SE 36-25 (19-14). Győr, 50 néző, NB II.-es kézilabda-mérkőzés, vezette: Őri, Pozdena.

SZoESE: Merkli – Hertelendy 6, Szabó 1, Császár, Iváncsik 5, Lang 5, Gál 2. Csere: Szoták – Horváth 2, Pálóczi 1, Salamon 3, Abdelrahman, Vincze. Edző: Ernst Attila.

Végig uralta a találkozót a házigazda, a kialakult végeredmény azonban túlzó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában