kick-box

2021.12.03. 07:00

Nem talált legyőzőre a körmendi harcos – Horváth Szabolcs két aranyérmet szerzett

A napokban rendezett IV. Nádudvari Gasztro Kupa Nyílt kick-box versenyen a Castrum Sec-Dinamica SE Körmend fiatal tehetsége, Horváth Szabolcs mindkét szabályrendszerben megnyerte kategóriáját.

Sütő Dániel

Fotó: VN/Castrum-Sec-Dinamica SE

Idén immár negyedik alkalommal rendezték meg a Nádudvari Gasztro Kupa Nyílt kick-box versenyt, ahol a vírushelyzet ellenére harminc klub 150 versenyzője 263 nevezést adott le. Vas megyét a Castrum Sec-Dinamica SE Körmend képviselte. Az országos megmérettetés küzdelmeinek a nádudvari helyi sportcsarnok adott otthont. A torna felvezetéseként egy orosházi formagyakorlatos világbajnok pár, Brebovszky Zoltán és Halustyik Cintia látványos bemutatója indította a versenyt. A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend üdvöskéje, a friss válogatott kick-boxos, Horváth Szabolcs ezúttal sem talált legyőzőre. A Rába-parti klub fiatal tehetsége két szabályrendszerben is versenyzett az utánpótláskorúaknál –42 kilogrammban.

Light-contact szabályrendszerben a döntőben a békéscsabai versenyzővel, Szaszák Dominikkal szemben 2-1 arányú győzelmet aratott, és megszerezte az első helyet. Kicklight szabályrendszerben a nyergesújfalui versenyzővel, Galba Krisztiánnal vívta a döntőt, akit 3-0 arányban utasított maga mögé, így ebben a kategóriában is a dobogó legfelső fokára állhatott a Castrum Sec-Dinamica SE harcosa.

– Összességében mindennel meg vagyok elégedve, folytatjuk a megkezdett munkát és megyünk előre – értékelte röviden a tornán elért eredményeket Andorka Imre, a körmendi Castrum Sec-Dinamica SE elnöke, edzője.

Kiemelt képünkön: A Castrum Sec-Dinamica SE ifjú titánja kétszer is a dobogó tetejére állhatott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában