Utolsó helyezés

2022.05.05. 18:29

Két meccs, két vereség - A SZoESE férfi röplabdacsapata is lezárta a bajnokságot

Két nap alatt két találkozót játszott le és veszített el a SZoESE férficsapata az NB II.-es röplabdabajnokság zárásaként.

Sütő Dániel

Sok örömük nem volt a fiúknak ebben a szezonban

Forrás: Cseh Gábor

PTE PEAC–Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (20, 16, 4). Pécs, 20 néző, NB II.-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Selega B., Hegedüs B.
SZoESE: Nagy, Kudron, Ujvári, Konetsny, Gőczi, Kovács. Csere: Lang, Wendler. Edző: Gőczi Roland. 

A tabellán második helyet elfoglaló pécsiekhez látogatott a több kulcsjátékosát is nélkülöző Gőczi-legénység. A hosszú út rányomta bélyegét az első szettre. Nem mentek a nyitásfogadások, a támadásokat sem sikerült ponttal zárni. A kezdeti nehézségeket követően összekapta magát a társaság, de még mindig sok volt a feladóhiba. Hiába voltak a mérkőzésnek olyan szakaszai, amikor fej fej mellett haladtak a csapatok, a SZoESE folyamatosan visszatérő hibáit kihasználta a PEAC, és teljesen megérdemelt győzelmet aratott.

 Szombathelyi Egyetemi SE–TFSE 0:3 (-4, -22, -21). Szombathely, Egyetemi Sportcsarnok, 30 néző, NB II.-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Őri A., Veress M. I. 
SZoESE: Nagy, Ujvári, Konetsny, Kovács, Simon, Szabó. Csere: Csikós, Lang, Wendler, Kudron. Edző: Gőczi Roland. 

Ahogy Pécsen zárta, úgy kezdte Szombathelyen is utolsó bajnoki mérkőzését a SZoESE, amely mindössze négy pontot tudott szerezni az első szettben. Gyakorlatilag semmi sem működött a hazaiaknál, rosszak voltak a nyitásfogadások, a feladásokból nem lehetett beütni a labdát az ellenfél sorai közé. A folytatásban ugyan összekapta magát a Gőczi-csapat, de játékában nem volt annyi, hogy szettet tudjon rabolni. Csapatirányításban jócskán a SZoESE fölé nőtt a TFSE, amely a csoport élén zárt, míg a szombathelyiek utolsók lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában