Vas megyei foci

2022.06.01. 17:08

Vasi kupadöntő - Két focimeccs a Haladás Stadionban

Csütörtökön – ma – 15.30-kor Söpte (II.)–Sárvár (I.) bronzmeccset, 18 órakor pedig Körmend VSE (II.)–Király (I.) döntőt rendeznek a labdarúgó megyei Magyar Kupában – a két összecsapásnak a Haladás Sportkomplexum ad otthont.

Tóth Gábor

Körmend VSE–Király negyeddöntős csata – április elején a Király nyert 3-0-ra

Forrás: Szendi Péter

Söpte SE (II.)–Sárvár FC (I.) – bronzmérkőzés, 15.30. 

Pados József, a Söpte edzője: – Szép szezont futunk, hiszen feljutottunk a kupa országos főtáblájára, a bajnokságban második helyen állunk – és bronzéremért küzdhetünk a megyei kupában. Nekünk ez a mérkőzés örömjáték kell, hogy legyen. Szeretném, ha a futballistáim, a szurkolóink csak élveznék ezt az összecsapást. Próbálunk meglepetést okozni, de a megye legjobb csapata ellen lépünk pályára, a realitás természetesen a Sárvár győzelmét sejteti. 

Haraszti Zsolt, a Sárvár edzője: – Csalódottak voltunk, hogy nem jutottunk be a döntőbe, de azóta túlléptünk a csalódottságunkon, motiváltak vagyunk, minden erőnkkel azon leszünk, hogy begyűjtsük a bronzérmet. Korán kezdődik a mérkőzés, ezért néhány játékosomra nem számíthatok, de a győzelemért lépünk pályára. 

Tutitextil-Körmend VSE (II.)–Király SE (I.) – döntő, 18.00. 

Kutasi Tibor, a Körmend VSE edzője: – A megyei kupában egyszer már összefutottunk a Királlyal, otthon kaptunk ki 3-0-ra – jobb volt az ellenfél. Nem vitás, hogy a Király a párharc esélyese, ennek megfelelően teher nélkül lépünk pályára, felszabadult futballt várok a csapatomtól. Évek óta ott vagyunk a négy között, egyszer ezüst-, kétszer bronzérmesek lettünk – ami szerintem nem rossz eredmény egy megyei II.-es csapattól. Az idei döntő nekünk hab a tortán, hiszen számunkra még a bajnoki hajrá is éles, ugyanis a bajnoki címért küzdünk. Annyit megígérhetek, hogy megpróbáljuk megnehezíteni a Király dolgát – egy meccsen pedig bármi megtörténhet.

 Hegyi László, a Király SE edzője: – Teljes kerettel és egy motivált csapattal készülünk a döntőre. A bajnoki ezüstérem mellé szeretnénk begyűjteni a kupaaranyat is. Mindent el fogunk követni a győzelem érdekében!

 A Halmosi Zoltánról elnevezett megyei Magyar Kupa pénzdíjas: az első helyezett 400 ezer, a második 200 ezer, a harmadik 100 ezer, a negyedik 50 ezer forinttal gazdagodik. A mérkőzések alatt két fiú, Domi és Lackó gyógykezelésére gyűjtenek a családtagok és a segítőik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában