Lábtenisz

2022.08.08. 15:48

Folytatódott a városi lábteniszbajnokság - A harmadik fordulót is az OCRA nyerte

A harmadik forduló mérkőzéseivel folytatódott a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség által rendezett 2022-es városi páros lábteniszbajnokság.

Tóth Gábor

Napos, de kissé szeles idő fogadta  a csapatokat a városligeti lábtenisz pályán. A résztvevők közül többen családostul, gyerekekkel érkeztek a helyszínre, akadtak szurkolók is, így remek hangulatban zajlott le a torna. A színvonal is rendben volt, minőségi csatákat, 15 pontos játszmákat játszottak a benevezett párosok. Körmérkőzéses formájában csapatok össze a csapatok, minden csapat játszott minden csapattal. A harmadik fordulót az első fordulóban is diadalmaskodó OCCRA nyerte meg, az előző játéknapon győztes Zöldek alakulatának ezúttal be kellett érnie az ezüstéremmel.

A 3. forduló végeredménye: 1. OCRA (Paukovics László, Farkas Raymond), 2. Zöldek (Várkony Győző, Jakab Attila), 3. Brigante (Váraljai Ádám, Zoufal Norbert), 4. Szedettvedett (Pusztai Szabolcs, Kiss Csaba).

A bajnokság állása: 1. OCRA 14 pont, 2. Brigente 10 pont, 3. Zöldek 9 pont, 4. Szedettvedett 7 pont

A bajnokságban öt forduló után hirdetnek végeredményt, a negyedik forduló meccseit szeptember 4.-én, vasárnap rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában