Meghallgattatott a kérés

2022.09.06. 11:59

A Bayern sztárja ráírt Instagramon a szombathelyi kalapácsvetőre, majd valóra váltotta gyermekkori álmát

A müncheni atlétikai Európa-bajnokságon egyéni csúcsot hajító, és ezzel ezüstérmet szerző kalapácsvető Halász Bence egy molinóra írt fel Thomas Müllerhez, az FC Bayern München labdarúgójához szóló üzenetét, melyben a bajor sztár mezét szerette volna elkérni. Az álom teljesült: hétfőn csengetett a postás, a csomag pedig egy aláírt Müller mezt tartalmazott.

m4sport.hu

Forrás: M4Sport

A 25 esztendős atléta a m4sport.hu-val megosztotta a nem mindennapi történet részleteit:

„Látta a közvetítésben az üzenetemet és felvette velem a kapcsolatot. Rám írt az Instagramon, teljesen kivert a víz, extázisba estem, fel sem tudtam fogni, hogy ez velem megtörténik. Nagyon felnézek rá, ő a kedvencem a Bayern Münchenből. Ahogy elkezdtünk beszélgetni, mondta nekem, hogy szeretne küldeni egy dedikált mezt, és adjam meg neki a címem, valamint hozzátette, hogy érezzem nagyon jól magam Münchenbe” – mesélte a sportportálnak Halász Bence, aki már gyerekkora óta a bajor együttes szurkolója.

A világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnoki ezüstérmes kalapácsvető azt is elárulta, hogy a mez bekereteztetve a falra kerül majd, és még most is meg van döbbenve, ha ránéz Müller szerelésére. A vb-győztes labdarúgó az Instagramon hozzászólt Halász bejegyzéséhez, „viseld örömmel, Bence!” – üzent neki Thomas Müller.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában