Kézilabda

2022.09.02. 13:40

Megkezdi az új szezont az SZKKA - Pődör Zoltán együttese hazai pályán fogadja szombaton a komáromiakat

A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 1. fordulójában szombaton 16 órától az Egyetemi Sportcsarnokban fogadja az SZKKA a Komárom csapatát.

Sütő Dániel

Forrás: Unger Tamás

Véget ért a hét hetes felkészülési időszak, megkezdi hétvégén a 2022/2023-as másodosztályú idényt a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia együttese, amely eredetileg idegenben debütált volna.

– Szerdán értesültünk arról, hogy a Komárom pályája nem felel meg a szövetségi előírásoknak, ezért az ottani klubvezetés arra kért minket, hogy cseréljük fel a pályaválasztói jogot, amit mi készséggel el is fogadtunk – tájékoztatott Pődör Zoltán vezetőedző. – Örülök, hogy hazai környezetben tudunk bemutatkozni, bízom benne, hogy szurkolóink plusz energiával és motivációval töltik fel a csapatot. Leendő ellenfelünk kerete korábbi NB I.-es játékosokkal van teletűzdelve, ezáltal rendkívül rutinosak. Jól bejáratott stratégiájuk szilárd alapokon áll, ám sebességük már kissé megkopott – ezt kell kihasználnunk 60 percen keresztül.

Kisvárdán Livrinikj, majd legutóbb a NEKA ellen Raicevic is lesérült, egyikükkel sem számolhat a szombathelyiek szakmai stábja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában