Fallabdakörverseny

2022.11.04. 07:00

Fallabda: három biztos győzelmet aratott Sákovics Péter, az ELTE-SEK oktatója

Biztosan nyerte meg a Nissan Squash Masters szenioroknak kiírt fallabdakörverseny második állomását Sákovics Péter, az ELTE-SEK oktatója.

Tóth Gábor

Középen a tornagyőztes, Sákovics Péter

Forrás: VN/ELTE-SEK

A Nissan Squash Masters szenior fallabdakörverseny első állomását szeptember végén Biatorbágyon rendezték, majd a második versenynek Tihany adott otthont. Utóbbi erőpróbán rajthoz állt Sákovics Péter is – a +55-ös korosztályban tette próbára a tudását. A szombathelyi sportember három mérkőzésen lépett pályára, mindhármat 3-0 arányban nyerte meg, magabiztosan lett tornagyőztes. – A kifejezetten sikeres racketlonszezon után üres lett a versenynaptáram, így kapóra jött a fallabdakörverseny – árulta el Sákovics Péter. – Tökéletes felmérő, egyben felkészülési állomás volt számomra a tihanyi torna. Mindhárom meccsemet szettveszteség nélkül nyertem meg, igaz, a döntőben Nagyiváni György azért nem adta olcsón a bőrét. Elégedett vagyok, jó formában játszottam. November 26-án Győrben folytatódik a körverseny, természetesen akkor is szeretnék rajthoz állni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában