Kézilabda

2022.11.18. 13:14

Kijavítaná a múlt hétvégi botlást az SZKKA

A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 9. fordulójában szombaton 15 órától a PEAC gárdáját látja vendégül a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia felnőtt csapata az Arena Savariában.

Sütő Dániel

Kijavítanák a múlt hétvégi botlást

Forrás: VN-archív

Fotó: Unger Tamás

Pődör Zoltán együttese több, mint egy hónap után játszik újra hazai közönsége előtt. Az SZKKA szélsője, Varga Niki bízik benne, hogy a múlt heti orosházi fiaskót kijavítva, szurkolóik támogatásával hazai környezetben behúzzák a kötelező győzelmet a 12. helyen álló pécsiek ellen.

– Arra kell törekednünk, hogy tudjuk játszani a saját játékunkat: kemény védekezés után gyors támadásokat vezetni, ahogy korábban is tettük. Szeretnénk hazai pályán kijavítani a múlt hétvégi botlást. Hiányoztak már a szurkolóink, remélem, hogy szombaton velünk lesznek, fontos számunkra a támogatásuk. Teljesen más mérkőzés lesz most a PEAC ellen, mint a kupameccs volt. Készülünk a pécsiek játékára, fegyelmezett védekezéssel és gyors támadójátékkal itthon tartjuk a két pontot – nyilatkozta a klub holnapjának Varga Nikolett.

A két együttes október 11-én már találkozott egymással a Magyar Kupa második fordulójában. Akkor a vasiak megfiatalított kerettel már az első félidőben lelépték a pécsieket, akikkel szemben a második félidőben végérvényesen le is zárták a találkozót, amelyet végül 28-25-re nyertek meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában