Labdarúgás

2022.12.17. 11:11

Elverte a vármegyét a Sárvár csapata

A Sárvár Arénában játszott barátságos közéleti teremlabdarúgó mérkőzést Vas vármegye csapatával a város önkormányzatának együttese. A kétszer húszperces találkozón Sárvár 4-3-ra legyőzte a megyét.

Pajor András

A sárvári csapat tagja volt Dr. Máhr Tivadar, Kulcsár László, Kántás Zoltán, Monostori Patrik, Németh Róbert, Vígh Viktor és Haraszti Zsolt. Edző: Varga Jenő, szövetségi kapitány: Kondora István, mentő: Szabó Zoltán, szurkoló: Bankits László. 

A vármegyei gárda csapatkapitánya dr. Kondora Bálint, a közgyűlés alelnöke, tagjai Nagy Gábor, Szücs Dávid, Kevy Albert, dr. Balázsy Péter, Hegedüs Péter. A vasi együttes szövetségi kapitánya, Marton Ferenc közgyűlési alelnök erősítésként jánosházi idegenlégiósokat is rendelt a brigádhoz. 

A találkozó előzménye, hogy a közelmúltban a győrváriakkal is játszott a megyei önkormányzat és ott 11-1-es súlyos vereséget szenvedtek. A javítás szándéka tartotta életben a megyei csapatot és így jött létre a sárvári fociküzdelem is. A félidők kezdőrúgásait Sárvár polgármestere, Kondora István és Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke végezte el. A megye kezdett jobban, de végül a hazai pálya a város felé lejtett. 

A sárvári sikert Dr. Máhr Tivadar alpolgármester úgy értékelte, hogy újfent bebizonyosodott, hogy a labdarúgásban nincsenek kiskapuk. Majthényi László a vármegye részéről pedig így összegzett: én a kispadon jól éreztem magam, a győrvári mérkőzéshez képest sokat javult a csapat. Ezeknek a meccseknek nincs tétje, a lényeg az együttlét, a politikai kapcsolatok barátivá tétele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában