Asztalitenisz

2022.12.12. 12:32

Idegenben hengerelt a Celldömölk - Diósgyőri győzelmével már őszi első az Extraligás asztalitenisz-csapat

A férfi asztalitenisz Extraliga 8. fordulójában a Celldömölk I. simán nyert a DVTK ellen.

Pum András

Kriston Dániel jól játszott Diósgyőrben

Fotó: Unger Tamás

DVTK I.–CVSE-Swietelsky Vulkán Fürdő I. 1:9. Diósgyőr, férfi, asztalitenisz Extraliga-mérkőzés.

Párosok. Kővári, Krebs–Jakab, Fazekas 3:0, Bari, András–Kriston, Huzsvár 0:3 (1-1). Egyéni, 1. forduló: Kővári–Fazekas 0:3, Krebs–Kriston 0:3, Bari–Jakab 0:3, András–Huzsvár 0:3 (1-5). 2. forduló: Kővári–Kriston 0:3, Krebs–Jakab 0:3, Bari–Huzsvár 0:3, András–Fazekas 0:3 (1-9).

A celldömölkiek légiósának, Sanil Shettynek repülőgépe a meccs napján késve szállt le Ferihegyen, így az indiai játékos nem tudott asztalhoz állni Diósgyőrben. Miként hiányzott a hazaiak két légiósa is. A párosoknál a Fazekas Péter–Jakab János kettős ugyan meglepő vereséget szenvedett, ám ezt követően beindult a celldömölki henger: valamennyi mérkőzésüket játszmaveszteség nélkül nyerték meg a vasiak. A Celldömölki VSE végül 9-1-re nyert, ezzel eldőlt, hogy őszi a zárókör eredményétől függetlenül őszi bajnok.

Az idei utolsó, pénteki (17.00) hazai, Mosonmagyaróvár elleni meccsen így elsőrsorban a veretlenség megőrzése lesz a tét. Győzött: Kővári–Krebs, illetve Fazekas 2, Kriston 2, Jakab 2, Huzsvár 2, Kriston–Huzsvár.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában