Röplabda

2022.12.22. 18:19

Második helyen telel a Haladás - A férfiak után a nők is lezárták az NB II.-es röplabdabajnokság őszi szezonját

A férfiak után a nők is lezárták az NB II.-es röplabdabajnokság őszi szezonját. A Haladás gond nélkül verte a Viaduktot, míg a SZoESE röpisei kikaptak a fővárosban.

Sütő Dániel

Forrás: HVSE

Haladás VSE–Viadukt SE 3:0 (12, 5, 15). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 50 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Őri.

Haladás: Kőrösi, Zoltán, Marton, Mátyás, Horváth B., Németh A. Csere: Héjj, Gráczer, Péter, Kocsis, Rudolf, Simon, Varga N. Játékos-edző: Németh-Takács Bernadett.

Trénere, Dr. Mucsi Péter nélkül volt kénytelen megvívni utolsó őszi meccsét a HVSE. A vezetőedzőt ugyanis egy makacs vírus ledönt9tte a lábáról, így Németh-Takács Bernadett ugrott be a helyére, aki remekül levezényelte a meccset. A magabiztos kezdés után mindenkinek jutott játéklehetőség, amivel éltek is a szombathelyiek. Minden felállásban domináns játékkal nyerte meg a csapat meccset, így a Kispest mögött a második helyen telel.

Emericus SE–Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (9, 19, 17). Budapest, 20 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Hanuska, Kozma.

SZoESE: Egyed-Halmosi, Szabó R., Szalai Cs., Kóbor, Lajos, Kiss L. Csere: Tauker, Horváth K., Trasca. Edző: Bodzer Attila.

Nehezen tudta elkapni a ritmust a SZoESE, amiben nagy szerepe volt a hideg teremnek. A második szettben sem kezdtek jól a szombathelyiek, akik futottak az eredmény után. A harmadik játékrészben a vasiak nyitásfogadása néhány rövidke időszakot eltekintve jól működött, ám a hazaiak jobban akarták a győzelmet. Küzdöttek a lányok, ám helyenként sok hibával játszottak, így a Bodzer-csapat a 8. helyről várhatja a tavaszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában