Kosárlabda

2023.01.27. 13:15

A DEAC-ot látja vendégül a Falco

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

A listavezető, címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely nagy formában van, előző 15 bajnokiját megnyerte. A DEAC viszont – kiváló kerete ellenére – hektikus szezont fut. És mozgalmas napokat él: ugyanis edzőt cserélt a klubvezetés, David Dedeket Andjelko Mandics váltott a kispadon – és leigazolta azt a Govens Darrint, aki szép, eredményes éveket töltött el a Falcónál. Úgy tűnik, hogy sikerült felrázni a csapatot, hiszen az előző fordulóban a DEAC 81-63-ra gázolta el a komoly erőt képviselő Szolnokot. Érdekes meccs vár a Falcóra.

– A DEAC jó csapat, tele jó játékossal – fogalmazott Milos Konakov, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely mestere. – Ráadásul úgy tűnik, hogy az új edző új impulzust vitt az öltözőbe, ugyanis az előző fordulóban nagyszerűen játszott ellenfelünk. Nehéz meccsre számítok, de megpróbálunk a saját játékunkra koncentrálni, szeretnénk ismét nyerni – és számítunk a közönségünk támogatására!

További menetrend, szombat, 18.00: OSE–Sopron, Honvéd–Szeged, Kaposvár–ZTE, Paks–Nyíregyháza. Kedd, 18.00: Szolnok–Kecskemét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában