Vasi foci

2023.01.15. 15:45

Edzőt váltott a CVSE megyei I.-es csapata

Edzőt váltott a Celldömölki VSE-Vulkánfürdő megyei I. osztályú labdarúgócsapata: Kovács Balázs után Takács Gábor irányítja tavasszal a szakmai munkát.

Tóth Gábor

Kovács Balázs másfél évet dolgozott a CVSE edzőjeként, tavaly bronzérmet szerzett a csapattal, most pedig a tabella 5. helyén telel a gárda – 10 győzelemmel, 1 döntetlennel, 4 vereséggel.

– Köszönünk mindent Balázsnak, rengeteg munkát tett bele a celldömölki futballba, nem az eredmények miatt döntöttünk az edzőváltás mellett, korrekt módon, közös megegyezéssel váltunk el egymástól – árulta el Lendvai Gábor, a Celldömölki VSE-Vulkánfürdő megyei I. osztályú labdarúgócsapatának szakmai vezetője. – Takács Gabi korábban futballozott Cellben, van kötődése a klubhoz, és ismeri a megyei futball mezőnyét.

Takács Gábor legutóbb az NB III.-as Pápán dolgozott vezetőedzőként, jelenleg az NB II.-es Ajka kötelékében tevékenykedik utánpótlás szekcióvezetőként.

– Meglepett a celldömölkiek megkeresése, de nem tagadom, hogy jól esett, gyorsan meg is egyeztünk – árulta el Takács Gábor. – Szeretek edzősködni, ráadásul a CVSE jó kis csapat – két meccsüket is láttam az ősszel. A celli szerepvállalásom összeegyeztethető az ajkai munkámmal – bizakodva, motiváltan ülök le a CVSE kispadjára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában