Labdarúgás

2023.01.21. 14:04

Megyei I.: edzőt váltott a Szentgotthárd és a Jánosháza is

Edzőt váltott a téli szünetben a Szentgotthárd és a Jánosháza megyei I. osztályban szereplő – ősszel gyengén teljesítő – labdarúgócsapata is.

Tóth Gábor

A celldömölki edzőváltás után – a CVSE kispadjára Takács Gábor ült le Kovács Balázs helyett – Szentgotthárdon és Jánoházán is új tréner irányítja a szakmai munkát.

A Kiswire Szentgotthárd VSE együttesétől távozik Kercmar Robert. Visszatér a gárdához az a Heiter László, aki már többször is irányította edzőként a csapatot. Szükség is lesz a rutinjára, hiszen a Gotthárd (4 győzelem/1 döntetlen/10 vereség) csak 13. a 16 csapatot felvonultató tabellán – utolsó hét bajnokiját például elbukta.

A szintén gyenge őszt produkáló Jánosháza VSE vezetősége hasonló döntést hozott: Bodor Tibor helyett ugyanis ismét a régi edző, Vágusz Arnold kap bizalmat – aki szintén egy bentmaradásért harcoló együttes kispadjára ülhet le. A Jánosháza (3 győzelem/3 döntetlen/9 vereség) ugyanis csak 14. a rangsorban – utoljára a 8. fordulóban ünnepelhetett győzelmet.

A 2022/2023-as megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonja február 25-26-án kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában