Labdarúgás

2023.01.16. 13:13

Öregfiúk sikere - Veretlenül ért célba a vasi focicsapat

Kaposváron nyert öregfiúknak – a + 35-ös korosztálynak – kiírt kispályás labdarúgótornát az ismert, elismert vasi futballistákat felvonultató Junge Alte együttese.

Tóth Gábor

Forrás: Böröczi Zoltán

Az Alte Junge címvédőként érkezett a hagyományos kaposvári tornára – az MLSZ Sportpálya 2004 Öregfiúk Kupára. Tizennyolc csapat kezdte meg a küzdelmeket, az 5+1 fős csapatok 1x17 perces mérkőzéseket játszottak, vonalas pályán, kézilabda kapukra. A vasi színeket csak az Alte Junge képviselte a tornán.

A csoportkört biztosan vette az Alte Junge, két győzelemmel és egy döntetlennel végzett a négyese élen – és jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. És a folytatásban szintén nem lassított, szervezett futballal a negyeddöntőben 2-0-ra, az elődöntőben pedig 2-1-re nyert. A fináléban is magabiztos teljesítményt nyújtott, ennek megfelelően 2-0-ra nyert – és veretlenül átszáguldva a mezőnyön megvédte a bajnoki címét.

A győztes csapat névsora: Sánta Roland (kapus), Varga László, Varga Attila, Varga Roland, Halmos Máté, Palkovics Zoltán, Józsi Zoltán, Kardos Tamás Ernő, Bogdán Gábor.

Egy különdíjat is hazahozott a vasi alakulat: Halmos Mátét választották a torna legjobb mezőnyjátékosának. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában