Gála

2023.01.23. 16:37

Osztrák, ukrán, magyar bunyósok - fotók

Remekül sikerült a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület nemzetközi ökölvívó gálája, az Írottkő Boxing Night.

Tóth Gábor

Forrás: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Az  Írottkő Hotel adott otthont a magyar–osztrák régiós csapattalálkozónak – egy ringben zajlott a küzdelem, 18 mérkőzést láthattak a sportág kedvelői. A magyar csapatot zömélben a Fitt-Box versenyzői alkották, de a szombathelyi Hobbisták Önvédelmi SE, és az ivánci Örség Box Klub bunyósai is megmutatták tudásukat, felkészültségüket. Minden korosztályban rendeztek meccset, kezdők és rutinos bunyósok is ringbe léptek.

– Jól sikerült a torna – összegzett Varsányi Áron, a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület vezetője, edzője. – Az alapozás végén járunk, hamarosan kezdődik a versenyszezon, az Írottkő Boxing Night tökétes állomása volt a felkészülésünknek. Több olyan ukrán bunyós is részt vett a gálán, akik most osztrák színekben versenyeznek – akik bizony emelték a színvonalat. Láttam igazán remek teljesítményeket a mieinktől, nem lehetek elégedetlen.

Két különdíj is gazdára talált: Buza Rafael lett a legjobb hazai, magyar versenyző, míg Jankó Krisztián a legjobb kőszegi bokszoló. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában