Sport

2023.01.24. 13:33

Vasárnapi rajt a terepfutóknál

Vasárnap tíz órakor elrajtol a 2023. évi Vasi Terepfutó Sorozat első futamának mezőnye.

Pum András

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

A tízéves múltra visszatekintő Vasi Terepfutó Sorozat megújult arculattal ünnepel. A felhasználóbarát nevezési rendszer, az elektronikus időmérés, a rajtszámos póló mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a bevált és méltán népszerű regionális futóverseny sorozat színvonala lépést tartson a hasonló futóversenyekkel. Újdonság még a befutóérem is, amelyre korábban ezen a versenyen még nem volt példa. 

A versenyt szervező Alpokalja Szabadidősport és Környezetvédő Egyesület idén mozaikéremben gondolkodik, a sorozat három futamán begyűjthető érmek egyben egy különleges grafikájú érmet adnak ki. A versenyen 5, 10 és 20 km-es távokon lehet indulni. Ezek idén 5 km-es körökön teljesíthetők, így a hosszabb futamok versenyei is jól követhetők lesznek. A rendezők a gyerekekre is gondoltak, számukra 2 km-es mini futamot tűznek ki. Nevezni előzetesen az e-nevezes.hu oldalon, majd vasárnap a helyszínen is lehet. Rajt 10 órakor a dozmati játszótér mellett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában