Már tét nélkül

2023.02.12. 15:50

Futsal: véget ér az alapszakasz - Az újonc Rubeolát látja vendégül a Haladás VSE

Az NB I.-es futsalbajnokság 22., az alapszakasz utolsó fordulójában a Haladás VSE a Rubeolát fogadja hétfőn 18.30-kor.

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

A címvédő, listavezető, 17 bajnoki óta veretlen Haladás nyugodtan léphet pályára, hiszen már megnyerte az alapszakaszt. Ettől függetlenül kötelező számára a győzelem az utolsó előtti, a bentmaradásért küzdő újonc Rubeola ellen – a két keret teljesen más erőt képvisel, a két csapat teljesen más célokért harcol. Novemberben egyébként a szombathelyi együttes gálázott, 8-0-ra nyert a Rubeola otthonában.

– Igaz, hogy már megnyertük az alapszakaszt, de a megszokott ritmus szerint készültünk a mérkőzésre, teljes kerettel lépünk pályára – fogalmazott Calvo Rodriguez Juan Ramon, a HVSE NB I.-es futsalcsapatának a mestere. – Nem akarunk veszíteni a lendületünkből, a szokott hozzáállást, teljesítményt várom a fiúktól – szeretnénk ismét győzni. Ellenfelünk egyébként jobb csapat annál, mint amit a tabella sejtet.

Az NB I.-es meccs után a HVSE második számú, NB II.-es csapata is pályára lép: 20.45-kor a PTE PEAC gárdáját fogadja – mindkét együttes a dobogóért harcol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában