Kézilabda

2023.03.30. 11:00

NB II.-es női kézilabda-bajnokság: elsöprő lendülettel kézilabdázott a Bük

Répcelaki SE–Büki TK 20-42 (8-22). Répcelak, 130 néző, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Buchesz D. M., Czenki M. 

Répcelak: Szalai N. – Lengyel 1, Major 2, Király J. 6, Molnár Zs. 5, Szár, Szabó K. 1. Csere: Sipos, Falussy 1, Pap B. 2, Málovics 2, Menyhárt, Zsiray. Edző: Remete Róbert. 
Bük: Büki – Varga Zs. 7, Schimmer-Szabó 5, Tóth V. 9, Tar-Pukler 7, Marton D. 6, Gősi 3. Csere: Szücs – Varga V., Szabó D., Tamási 3, Szekér P. 1, Megyeri 1. Edző: Baranyai Enikő. 

A bükiek elsöprő lendülettel kézilabdáztak, míg a Répcelak ugyan igyekezett mozgósítani erőit és küzdött becsülettel, ám sajnos ez kevésnek bizonyult.

Remete Róbert: – Osztálykülönbség van a két csapat között. A játék egyetlen elemében sem tudtuk felvenni velük a versenyt. Sajnos ez a szomorú valóság.

Baranyai Enikő: – A védelmünk és a kapusteljesítményünk ezen a meccsen kiváló összhangban működött, amit tükröz a kapott gólok száma és kapusaink kiváló, 50%- os védőszázaléka is. Fontos volt nekünk ez a mérkőzés, a következő hetekben kemény meccsek várnak ránk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában