Vas vármegyei foci

2023.04.20. 10:31

Vasi Magyar Kupa: a CVSE és a Vép folytathatja!

A 6. fordulóval folytatódott szerdán a labdarúgó Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa - a CVSE és a Vép ünnepelhetett.

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

A CVSE már 5-0-ra vezetett, ám a megyei II. osztályban szereplő ellenfele, a Nádasd nem adta fel, négy gólt rúgva visszajött a meccsbe - de már nem tudta borítani a papírformát. A Vép nem kegyelmezett az Újperintnek, biztosan nyert, és jutott tovább.

Horváth Ranch Kft. Nádads (II.) - Celldömölki VSE-Vulkánfürdő 4-5 (0-4). Nádasd, vezette: Ódor Á.

Nádasd: Rejtli k. - Kovács K., Pálmai L., Péter T., Zsoldos A. (Rosta D.), Meskó M., Mesics Gy., Meskó e., Balogh B., Lónai Á., Burka B.

CVSE: Osvald M. (Bíró T.) - Enyingi M., Dobson D., Tóth D., Zsoldos P., Zsoldos D. (Németh N.), Gorácz M., Gábor Sz., Czinder Á., Czöndör G. (Németh J.), Keszei R.

Gólszerzők: Meskó M. 2, Lónai Á., Kovács K., ill. Gorácz M. 2, Gábor Sz., Enyingi M., Zsoldo D.

Kiállítva: Németh J. (CVSE, 92.).

Újperinti SE (II.) - Vép VSE (I.) 0-2 (0-1). Szombathely-Újperint, vezette: Bíró O.

Újperint: Szlámer K. - Fliegler Á., Tóth M. (Szabó Z.), Szabó B., Tamás B. (Baranyai N.), Egyed A., Hegedűs M., Czingráber K., Sásdi D. (Kovács G), Nyári Gy. (Kovács Zs.), Szalay Cs. (Horváth M.).

Vép: Borsos B. - Németh Á., Szijártó B. (Dancs Z.), Czeglédi r., Beke B. (Jordán B.), Niksz T. (Kiss a.), Balikó B. (Szekeres K.), Szalai M., Szendrődi B., Takács Á. (Illés Á.), Balikó D.

Gólszerző: Takács Á. 2.

Az már korábban kiderült, hogy a Rábapatyi KSK, a Király SE és a Szombathelyi Haladás VSE már feljutott a Magyar Kupa országos főtáblájára. A fennmaradó egy helyért tehát a CVSE és a Vép csatázik - az MLSZ Vas Megyei Igazgatóság munkatársai pénteken délelőtt, a két csapatvezető jelenlétében sorsolják ki, hogy melyik csapat játssza majd hazai pályán a sorsdöntő mecset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában