Kőszegen is „itthon van”

2023.04.22. 14:33

Világklasszisból világpolgár, gólkirályból ezermester – Farkas Ágnes egységben él a természettel 

Vas Népe

Forrás: MW/archív

Fotó: Tumbász Hédi

Április 21-én 50 éves lett a világ egykor legjobb balátlövője, a 206-szoros válogatott Farkas Ágnes, aki Kőszegen él, és ugyan nem szakadt el a kézilabdázástól, de már másban is megtalálta az örömét – írja ma Nemzeti Sport, amely interjút készített vele a múltról, a 2000-es olimpiai döntő és az Európa-bajnoki cím összefüggéseiről, arról, mit gondol a sportág jelenéről, és persze hogy ő miben változott  és miben maradt a régi. 

Farkas Ágnes Kőszegről szólva úgy fogalmaz: ott szereti magát jól érezni, ahol él, Kőszegen is „itthon van”, bár nem biztos, hogy ez lesz a végső állomás. Vas megyében jó eredményeket értek el a szövetséggel, négyszeresére nőtt az igazolt játékosok száma, tavaly a szombathelyi klub az NB I-ben indult, fejlődnek a létesítmények, és a fogyatékosok sportjával is foglalkoznak, bemutatókat tartanak, pörögnek az események. A teljes interjú itt olvasható: 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában