Győzelemmel búcsúztak

2023.05.31. 13:42

A Final Fourban a celldömölki asztaliteniszezők

A férfi asztalitenisz Extraliga alapszakaszának utolsó, 18. fordulójában a Celldömölki VSE I. simán nyert az utolsó helyen álló MTE vendégeként.

Pum András

Illusztráció

Forrás: MW-archív

MTE 1904-Hoffer I.–Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkánfürdő I. 2:8. Mosonmagyaróvár, férfi Extraliga asztalitenisz-mérkőzés.

Párosok: Ócsai, Németh P.–Fazekas, Shetty 0:3, Kramarics, Katona–Jakab, Huzsvár 2:3 (0-2). Egyéni, 1. forduló: Katona–Fazekas 3:2, Kramarics–Huzsvár 0:3, Ócsai–Shetty 0:3, Németh P.–Jakab 0:3 (1-5). 2. forduló: Katona–Huzsvár 3:0, Németh P.–Fazekas 1:3, Kramarics–Shetty 0:3, Ócsai–Jakab 0:3 (2-8).

A sereghajtó Mosonmagyaróvár ellen mindkét párost megnyerte a Celldömölk. A folytatásban Katona legyőzte Fazekast, de a többi vasi játékos biztosan, 3:0-ra hozta a saját meccsét. A második fordulóban ismét Katona hozott egy mérkőzést az óváriaknak, de összeségében a celliek győzelmét nem fenyegette veszély. Győzött: Katona 2, illetve Shetty 2, Jakab 2, Fazekas 1, Huzsvár 1, Fazekas–Shetty, Jakab–Huzsvár.

A Celldömölk megnyerte az alapszakaszt, második helyen a Pécs, harmadikon a Komló, negyediken a Soltvadkert végzett.

Azt egyelőre nem tudni hol rendezik a június 10-11-i Final Fourt, de az biztos, hogy a Celldömölk a negyedik Soltvadkerttel csap össze a döntőbe jutásért. A másik ágon a Pécs a Komlóval mérkőzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában