Siker

2023.05.17. 13:33

Két arany- és két bronzérem a Castrumtól

A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend kick-boxolói közül Horváth Szabolcs két ezüstéremmel, Lakatos Erik pedig két bronzzal zárta a VII. Nádudvari Gasztro Kupát.

Sütő Dániel

Forrás: Castrum Sec-Dinamica SE Körmend

Május második hétvégéjén rendezték meg a VII. Nádudvari Gasztro Kupa országos nyílt kick-box versenyt, amelyen Thai box, Taekwondo, és Karate versenyzők is megmérettették magukat. A sportág hazai berkeiből 32 klubból 247 versenyző 394 nevezését adta le a Gasztro Kupára, amelyen ezúttal ukrán versenyzők is színesítették a mezőnyt. 

A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend két versenyzővel vett részt a versenyen. Andorka Imre tanítványai közül Horváth Szabolcsot kadet II. korcsoportban, 47 kg-ban light-contact és kick-light szabályrendszerben is az ukrán Patrashko Maksym győzte le a döntőben, így a vasi versenyző két ezüstérmet szerzett.

Lakatos Erik junior 84 kg-ban light-contact szabályrendszerben a döntőbe jutásért ellenfelével szemben alulmaradt. Kick-lightban a döntőbe jutásért ismét a riválisának, Plajos Kornélnak (Gönczi Team) a kezét emelték a magasba. Erik így kétszer állhatott a dobogó harmadik fokára.

A körmendi kick-boxolók következő megmérettetése a május 27-i utánpótlás ob lesz Esztergomban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában