Eredmények

2023.05.14. 10:39

Vasi érmek Boglárról - Jól szerepeltek a Kőszegi Triatlon és Úszó Klub sportolói

Érmekkel tértek haza az utánpótlás, serdülő, gyermek és Sprint Duatlon Országos Bajnokságról a Kőszegi Triatlon és Úszó Klub versenyzői.

Pum András

Sprint távban Kulcsár Amira harmadik lett

Forrás: VN/Hóbor Péter

A balatonboglári viadalon a gyermek korcsoport futamaival kezdődött  a versenynap. A kőszegi sportolók közül a lányoknál Hóbor Enikő az 5. Jelencsics Alíz a 19., Ürmös Panka pedig a 25. helyen ért célba. A fiúknál Gurisatti Péter a 7., Kovács Levente a 19. lett. A három lányversenyző csapatban a dobogó 3. fokára állhatott összesített időeredményük alapján. Az újonc 2 korcsoport futamán Gurisatti Ádám 44. helyezést ért el. 

A sprint távban (5 km futás, 20 km kerékpár, 2,5 km futás) Kulcsár Amira ifjúsági korcsoportban 3., a juniorok mezőnyében Stumpf Anna 8. lett  A felnőtteknél Medvegy Nóra szintén a 8. helyen ért célba. A férfi összevont futamban Hóbor Zalán juniorként képviselte a kőszegieket, Medvegy András, Hóbor Lehel és Laki Barnabás pedig ifiként állt rajthoz. Hóbor Zalán juniorban a 4. helyen ért be, Medvegy 13. helyezést ért el, Hóbor Lehel 14., Laki 15. lett. Az igazsághoz tartozik, hogy Hóbor Zalán és Medvegy a verseny hetében betegséggel bajlódott. A Hóbor Zalán, Medvegy András, Hóbor Lehel csapat az utánpótlás 2-es korosztályban 4. helyezést szerzett.

Másnap a Mix-váltók versenyeivel folytatódott a Duatlon Országos Bajnokság. A kisebbek futamában a gyermekváltó (Gurisatti Péter, Hóbor Enikő, Kovács Levente, Jelencsics Alíz) a 2. helyet szerezte meg. A nagyok futamában az utánpótlás 2-es korosztályban a Hóbor Zalán, Kulcsár Amira, Hóbor Lehel, Stumpf Anna összeállítású csapat szintén ezüstérmet szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában