Öt hallgató számára

2023.06.27. 12:02

ELTE SEK: Átadták az idei sportösztöndíjakat

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ öt hallgatója részesült a 2023/2024-es tanévre vonatkozó sportösztöndíjban, amelyet az érintettek az intézmény fővárosi Bölcsészettudományi Karán vehettek át.

Sütő Dániel

Forrás: BEAC

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ hivatalos közösségi oldala szerint az intézmény öt szombathelyi hallgatója részesült a 2023/2024-es tanévre vonatkozó sportösztöndíjban. Az elismerést az egyetemi szabadidős és sportprogramok szervezésében élenjáró hallgatók vehették át az egyetem Bölcsészettudományi Karán rendezett ünnepségen. Az egyetem vezetése mindig is stratégiai célnak tartotta a sportot, ezért az infrastruktúra és támogatási lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésre. Az ELTE sportösztöndíj-rendszere az egyetemi versenysport egyik motorja, egyben vonzó szabadidős programokat is jelent a résztvevőknek. 2023/2024-ben 42 ELTE-s hallgató részesült az ösztöndíjban, valamennyien az egyetem sportegyesülete, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) és a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület (SZoESE) szakosztályaival együttműködésben szervezik a hallgatói és dolgozói sportéletet.

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ elismert hallgatói: Bauer András (cheerleading), Polgár Dóra (atlétika), Tasnádi Renáta (cheerleading), Tóth Cintia (cheerleading) és Véha Petra (cheerleading).

A díjakat Hamar Imre, a BEAC elnöke, Szalay Krisztián, az ELTE sportügyek rektori biztosa, Simon Gábor, a BEAC igazgatója, Varga Réka, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (EHÖK) elnöke és Tarnóczy Ticián, az EHÖK sportreferense adta át a kitüntetetteknek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában