Sorsoltak

2023.06.15. 15:30

Millió lépés - Két vasi iskola is értékes jutalmat nyert

Két vasi intézmény, a sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola és a Szelestei Általános Iskola is egy-egymillió forintot nyert sporteszközök vásárlására a Millió lépés az iskoládért programban.

Polgár Patrícia

Forrás: Czupor Szilvia

A minap számoltunk be róla: lezárult a Millió lépés az iskoládért program, amelyben több mint kétezer iskola indult az ország minden tájáról. Sárvárról mindhárom általános részt vett a versenyben, valamennyien az első tízben végeztek. Teljesítményüket az önkormányzat sportszer vásárlására fordítható összeggel ismerte el, mellette pedig, ahogyan minden induló, ők is esélyesek voltak arra, hogy bekerüljenek a június14-ei sorsoláson a száz intézmény közé, amelyek egy-egymillió forintot nyerhetnek sporteszközök vásárlására. 

A sorsolás eredményeit is nyilvánosságra hozták, a sárvári iskolák közül a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola nyert sportszertámogatást. Mellettük egy másik vasi iskola is bezsebelte az egymillió forintot: a Szelestei Általános Iskola is bekerült a kisorsolt intézmények közé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában