Kézilabda

2023.06.30. 13:22

SZKKA: fiatal tehetség a felnőttek között

Az SZKKA saját nevelésű jobbszélsője, a még csak 16 éves Szákovics Hanna a felnőtt keret tagjaként bizonyíthat és fejlődhet a következő szezonban – adta hírül a klub honlapja.

Sütő Dániel

Forrás: SZKKA

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia egyesületi filozófiáját követve minél több feltörekvő, saját nevelésű fiatal tehetségének igyekszik lehetőséget adni a felnőtt csapatban a bizonyításra és a fejlődésre. Az előttünk álló szezonban is több fiatal játékos készülhet a felnőtt keret tagjaként. Egyikük, a jobbszélsőként bevethető 16 éves Szákovics Hanna, aki az előző idényben az szombathelyiek U17-es gárdájának meghatározó játékosa volt. A 2007-es születésű tehetség hatéves kora kézilabdázik az SZKKA-ban.

Szákovics Hanna a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, sok mindent elért már, de most a felnőtt csapatban szeretne sokat fejlődni. Legfőbb célja, hogy pályára lépjen az NB I-ben, és ezt itt, Szombathelyen szeretné megvalósítani. Hozzátette, megpróbál minden tőle telhetőt, hogy kihozza magából a legtöbbet és mindent bele fog adni a munkába fejlődése érdekében. Hanna a következő szezont illetően nehéz és kemény évre számít, de már nagyon várja a rajtot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában