Megmérettetés

2023.06.18. 18:38

Tordai Gábor nyerte az ob selejtezőjét

A VIII. Method Feeder ob záróselejtezőjét rendezték az Abért-tavon június 10–11-én. A kétnapos megmérettetés végén derült ki, hogy kik jutottak a nyári középdöntőkbe.

Vas Népe

A dobogósok, középen Tordai Gábor

Az első napon a halak kapókedvére nem lehetett panasz, már az első óra után többen szákoltak például pontyot, amurt, dévérkeszegeket. Az időjárás és a szoros eredmények miatt vasárnap is izgalmas forduló előtt álltak a pecások. Ömlött az eső, viharos szél fújt, de semmi sem szegte kedvét a mezőnynek. A tét a középdöntőbe jutás volt. A dobogós helyeken három pontja volt mindenkinek, így felértékelődött, ki mennyi halat tudott fogni a két fordulóban. Első helyen Tordai Gábor végzett 116 250 grammos fogásával. A 2. helyet Fekete Csaba Péter szerezte meg 113 200 grammal, míg a 3. helyen Gaál Levente végzett 101 950 grammal. További öt versenyző örülhetett a továbbjutásnak: Sudár Gergő, Kozsán Péter, Lisztes Gergely, Kerezsi Róbert és Hetzmann Viktor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában