Nehéz döntés

2023.07.02. 14:32

Futsal: Nagy Kevin távozik a Haladástól

Távozik a Haladás VSE NB I.-es futsalcsapatától a saját nevelésű Nagy Kevin.

Tóth Gábor

Forrás: HVSE

Nagy Kevin 2019-ben mutatkozott be a HVSE NB I.-es futsalcsapatában. Azóta 74 mérkőzésen lépett pályára zöld-fehér mezben, 17 gólt szerzett – három kupagyőzelmet ünnepelhetett, három bajnoki címet szerzett a Haladással. A 21 esztendős játékos az UEFA Futsal Bajnokok Ligájában 12 találkozón volt kerettag, egyszer talált kapuba.

– Az egyik szemem sír, a másik nevet – árulta el Nagy Kevin. – Nehezen hagyom itt a Haladást, hiszen szerettem Szombathelyen játszani, sok szép sikernek lehettem a részese HVSE-mezben. Azonban várom az új kihívást, szeretnék megújulni. Szerencsére már meg is találtam az új csapatomat – de amíg nincs hivatalos bejelentés, addig nem árulhatom el, hogy hol folytatom. Voltam korosztályos válogatott, megfordultam a felnőtt válogatottban is, rúgtam fontos gólokat a Haladásban. Azon leszek, hogy mielőbb visszanyerjem a formámat, hogy mielőbb ismét a legjobb játékosok között emlegessenek. Továbbá szeretném hasznos játékkal egy minél jobb szezonhoz segíteni az új csapatomat – izgatottan várom az új kihívásokat. A Haladásnak pedig köszönök mindent! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában