Foci

2023.07.22. 20:17

HVSE: nem sikerült a bajnoki főpróba

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Haladás VSE 2-0-ra kikapott a Balatonfüredi FC vendégeként.

Pum András

Balatonfüredi FC–Haladás VSE 2-0 (2-0). Balatonfüred, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.
Haladás VSE: Horváth B. (Radnóti, 58.) – Buzás, Horváth M., Varga Cs., Németh M. (Kovács B., 58.) –Varga M. (Tóth M., 35.) Balogh Á. (Czuczi, 58.) Ferencz (Vígh, 73) – Szabó M. (Hende, 68) Szenczi B. (Tama, 73) Pap M. (Árvay, 58). Edző: Szenczi Imre.

A félidő első harmadában a szombathelyieknek volt helyzetük a vezetés megszerzéséhez, viszont a saját védőzónájukban eladott labdából vezetést szereztek a hazaiak. A második góljukat a hazaiak egy véleményes büntetőből szerezték. A második játékrészben talán még többet birtokolták a labdát a vasiak, de komoly helyzetekig nem jutottak el.
Összességében ennyivel a balatonfürediek jobbak voltak a szombathelyieknél, de ha a zöld-fehérek védekezésben jobban koncentrálnak és támadásban türelmesebben futballoznak, szorosabb is lehetett volna a végeredmény a bajnoki főpróbán.
Az NB III. nyitófordulójában a Haladás VSE vasárnap 17.30-kor a Csornát fogadja.

Szenczi Imre: – Sokkal agresszívebbnek kell lennünk labda nélkül, vagy még jobban kell futballoznunk. A legjobb persze az lenne, ha mindkettőben mutatnánk fejlődést, mert különben marad a szimpatikus vesztes szerepe. Ráadásul egy sajnálatos sérülést szenvedett Varga Márk, csak remélni tudom, hogy nem komoly a baj és mielőbb számíthatok rá!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában